Ekonomický rast Slovenska sa zrýchľuje - Suďa, Pavol
Zlepšovanie trendu ekonomického rastu od tretieho kvartálu r. 1999. Zvýšenie domáceho dopytu. V r. 2000 bol motorom zahraničný dopyt. Z histórie hospodárskeho vývoja. Vývoj spotreby domácností. Hospodársky výsledok nefinančných subjektov. Spotreba štátnej správy.