Možnosti a limity OBSE při prevenci vnitropolitických konfliktů - Siegl, Erik
Skúmanie povahy, možností a limít Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE). Nástroje OBSE pri prevencii a urovnávaní vnútropolitických (najmä etnopolitických) konfliktov. Charakter, špecifiká a prednosti nástrojov. Poznámky k činnosti dlhodobých misií OBSE.