Deregulácia cien nezastavila medziročný pokles miery inflácie - Záborský, Ján
Vývoj medziročnej miery inflácie v r. 2000. Nárast regulovaných cien vodného, stočného, nájomného, elektriny, plynu a cestovného schválený vládou SR. Prejav nárastu regulovaných cien v medzimesačnom porovnaní. Pokles cien potravín od januára - predpokladaný dočasný výkyv. Vývoj medziročnej jadrovej inflácie. Predpoklad zníženia kľúčových úrokových sadzieb NBS.