Nedostatok obilnín sa bude riešiť aj predajom prostredníctvom internetu priemerná nákupná cena priemyselnej kukurice je vyššia až o 56,7 perc. než v minulom roku lani - Omelková, Anna
Prehľad cien vybraných komodít v SR a v zahraničí. Trh s obilím. Ceny potravinárskej pšenice a ceny kŕmnych obilnín. Zahraničný obchod s obilninami a kukuricou. Odbytové ceny múky. Priemerné ceny konzumných zemiakov. Trh so zemiakmi v EÚ.