Ekologická krátkozrakosť vládnych úradníkov - Duduc, Vladimír
Vláda SR predložila do parlamentu likvidačný návrh zákona o spotrebnej dani z minerálnych olejov. Ekologické prínosy biopalív. Efekty vyvolané realizáciou programy biopalív. Biopalivá používané v zahraničí.