Rast prevýšil očakávania - Onuferová, Marianna
Výsledky rastu slovenskej ekonomiky za rok 2000 prevýšili všeobecné očakávania. Rast HDP za roky 1997-2000. Podiel súkromnej sféry na tvorbe HDP. Predpoklady rastu HDP na rok 2001.