Ceny svetové, platy slovenské - Polakovič, Ivan
Na Slovensku sú neprimerané rozdiely v platoch výraznejšie ako v iných krajinách. Priemerné zárobky a zdanenie vo vybraných štátoch OECD. Mzdové rozpätie vybraných profesií.