Významný obchodný partner - Onuferová, Marianna
Stručná zahranično-hospodárska charakteristika Francúzska. Zahranično-obchodné vzťahy Francúzska a Slovenska. Vývoj zahraničného obchodu SR s Francúzskom. Aktivity Francúzsko-slovenskej obchodnej komory.