Stanovenie hodnoty nehmotného majetku podnikov - Litváková, Edita
Pojem nehmotný majetok. Stanovenie hodnoty nehmotného majetku v prípadoch, keď v majetku spoločnosti v konkurze alebo v likvidácii sa nachádza i nehmotný majetok, alebo tiež v prípade vysporiadania dedičstva. Základ pre ohodnotenie. Zložky nehmotného investičného majetku pri znaleckom stanovení hodnoty podniku.