Turbulentná doba si vyžaduje profesionálne riadenie zmien - Začková, Katarína
Rozhovor s P. Strýčkom, riaditeľom slovenského zastúpenia fínskej poradenskej spoločnosti Management Systems, o riadení zmien. Manažéri by mali poznať základné zásady vedenia procesu zmien. Schopnosť podniku reagovať na zmeny pomáha obstáť v konkurencii. Manažéri musia byť na zmeny pripravení a mali by na ne konštruktívne reagovať. Príprava na zmeny. Komunikácia s odporcami zmien. Najväčšie riziká zmeny systému riadenia a organizačnej štruktúry. Pojem leadershipe (vedenie) zmien.