Hirocem sa koncentruje na corebiznis - Hrúz, Juraj
Reštrukturalizácia najväčšieho slovenského výrobcu cementu Hirocemu, a.s. Rohožník. Redukcia počtu dcérskych spoločností. Hirocem redukuje aj počet spoločných podnikov. Orientácia na ochranu životného prostredia. Ambície Hirocemu - stať sa európskym lídrom v predaji bieleho cementu. Majetková štruktúra skupiny Hirocem.