Allianz sa začína koncentrovať na životné poistenie - Záborský, Ján
Hospodárenie Allianz poisťovne, a.s. Bratislava v r. 2000. Mierna stagnácia v hospodárení. Allianz sa začína viacej koncentrovať na životné poistenie. Poisťovňa plánuje sprevádzkovať telefonické informačné centrum. Očakávanie demonopolizácie zákonného poistenia na slovenskom poistnom trhu. Slovenská poisťovňa Allianz je dcérou nemeckej Allianz AG Mníchov. Nárast zisku.