Exekučné náklady, hotové výdavky a daňový exekučný účet pri daňovej exekúcii
Exekučné náklady a hotové výdavky, daňový exekučný účet, vrátenie dražobných zábezpek dražiteľov a rozdelenie a použitie výťažku, ktoré vyplývajú z daňovej exekúcie, ktorú upravuje zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov.