Změny ve vývoji odvětvové makrostruktury HDP a zaměstnanosti - Holub, Alois
Vývoj zmien v makroštruktúre českej ekonomiky od začiatku transformácie až po súčasnosť. Rozbor týchto zmien vo vnútri priemyslu. Analýza spracovateľského priemyslu.