Riadne a mimoriadne opravné prostriedky v daňovom konaní
Riadne opravné prostriedky. Mimoriadne opravné prostriedky. Odvolanie - proti určeniu dane správcom dane. Sťažnosť - ak má daňovník pochybnosť o správnosti zrazenej dane. Preskúmanie rozhodnutia mimo odvolacieho konania. Opravy zrejmých omylov a nesprávností.