Vývoj zpracovatelského průmyslu a jeho restrukturalizace - Zeman, Karel
Vývoj českého spracovateľského priemyslu a zmeny v jeho štruktúre. Vývoj zamestnanosti a jej štruktúry v spracovateľskom priemysle. Zmeny v štruktúre spracovateľského priemyslu vo vybraných krajinách strednej Európy a vybraných členských štátoch EÚ-15.