Změny ve struktuře produkce a zaměstnanosti v rámci sektoru služeb - Mesároš, Oldřich
Chápanie sektora služieb a jeho štruktúra v Českej republike. Rast sektora služieb v 90. rokoch a zmeny v jeho štruktúre. Rast zamestnanosti v sektore služieb. Vývoj a zmeny produkcie a zamestnanosti sektora služieb vo vybraných transformujúcich sa ekonomikách a menej rozvinutých členských krajín EÚ. Základné problémy vývoja služieb a náčrt ich riešení v Českej republike.