Zmeny v účtovej osnove a postupoch účtovania pre podnikateľov s účinnosťou od 1.1.2000 - Andrášiková, Dagmar
Zmeny v účtovej osnove a postupoch účtovania pre podnikateľov s účinnosťou od 1.1.2001. Zmeny v jednotlivých v článkoch Opatrenia Ministerstva financií SR. Praktické príklady.