Privatizácia autobusovej dopravy - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Navrhovaný spôsob privatizácie podnikov SAD je neštandardný. Ani splácanie investíciami nemusí zabezpečiť investorovi rentabilitu. V EÚ je bežné, že dopravcovia o licencie súťažia. Štát si neplní záväzky ani voči už sprivatizovaným podnikom. Sama privatizácia obnovu vozidlového parku neprinesie.