Vzdelávanie ako prostriedok zvyšovania konkurencieschopnosti krajiny - Reiselová, Eva
Význam vzdelávania pre rozvoj a konkurencieschopnosť krajiny. Ak chce Slovensko patriť do EÚ, musí byť konkurencieschopné aj v produktivite práce. Veľké regionálne rozdiely v produkcii a produktivite. Význam permanentného vzdelávania je kľúčom každého osobného rozvoja. Nedostatočné docenenie rozvoja osobnosti. Vzdelanostné rozdiely v jednotlivých regiónoch Slovenska.