O VÚB budú súťažiť dve banky zo svetovej tridsiatky - Kováčová, Jana
Dvaja uchádzači o kúpu majoritného podielu vo Všeobecnej úverovej banke (VÚB), a.s. Bratislava - taliansky peňažný ústav Banca Commerciale Italiana a francúzska banka Société Générale boli vybraté spomedzi ostatných uchádzačov. Obaja uchádzači sa zaraďujú podľa objemu aktív medzi 30 najväčších bánk sveta. Vybrané ukazovatele záujemcov o VÚB. Po očistení VÚB od klasifikovaných úverov, dosiahla banka vysoký zisk.