Zostavujeme účtovnú závierku podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva za rok 2000 - Vanko, Jozef
Prehľad právnych noriem upravujúcich účtovníctvo a účtovnú závierku v jednoduchom účtovníctve za rok 2000. prípravné práce pred uzatvorením jednoduchého účtovníctva. Uzávierkové účtovné operácie v jednoduchom účtovníctve. Uzatvorenie peňažného denníka a ostatných kníh jednoduchého účtovníctva. Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve. Účtovné výkazy.