Na čo by sme nemali zabudnúť pri zostavovaní účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Vanko, Jozef
Prehľad zmien v zákone o účtovníctve podľa novely s účinnosťou od 1.1.2000. Zmeny v postupoch účtovania pre podnikateľov platných od 1.1.2000. Prípravné práce pred uzatvorením účtovných kníh. Špecifické práce podľa účtovných tried. Zostavenie účtovnej závierky.