Informácia o postupe pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky podľa medzinárodných účtovných štandardov (pracovný materiál)
Pracovný materiál, ktorý je informáciou pre širokú účtovnícku verejnosť o pripravovanej právnej úprave na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky, harmonizovaný so Siedmou smernicou Rady ES o konsolidovanej účtovnej závierke so zapracovaním súvisiacej problematiky z medzinárodných účtovných štandardov (IAS).