Nová koncepcia kapitálovej primeranosti bánk - Brychta, Štefan
Bazilejský výbor pre bankový dohľad v januári 2001 zverejnil návrh na prepracovanie koncepcie kapitálovej primeranosti bánk obsiahnutej v Bazilejskej dohode (Basel Capital Accord) z roku 1988.