Výstavba nájomných bytov sa môže začať novela zákona o ŠFRB má priaznivý ohlas v mestách a obciach - Sviteková, Angela
Novela zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania (ŠFRB). Obce sa nebudú musieť pri výstavbe nájomných bytov preukazovať vlastnými prostriedkami. Dostanú 50 percent nenávratných prostriedkov a zostávajúcu polovicu bude tvoriť úver zo ŠFRB so 4,4 percentnou úrokovou sadzbou.