Komparatívna analýza daňového zaťaženia podnikateľských subjektov v SR a v ČR v roku 2000 - Baštincová, Anna
Najdôležitejšie zmeny v zdaňovaní podnikateľov SR v roku 2000 a komparácia ich daňového zaťaženia v porovnaní s podnikateľmi v ČR. Zdaňovanie fyzických osôb a právnických osôb v SR. Uplatňovanie dane z pridanej hodnoty v SR. Komparatívna analýza.