Hospodárenie zdravotných poisťovní - Velecký, Milan
Z obsahu: Reformné kroky sa v hospodárení zdravotných poisťovní zatiaľ neprejavili. Všeobecnú zdravotnú poisťovňu priviedli do problémov vyššie ceny zdravotníckych služieb. SZP stráca najmä prerozdeľovaním poistného. Chemická zdravotná poisťovňa Apollo dokázala vlani znížiť výdavky na nemocnice. Sideria - Istota sa snaží stabilizovať počet poistencov. Dôvere sa komerčný úver nevyplatil.