Harmonizace účetní závěrky v rámci Evropské unie - Fireš, Bohuslav
Problém ďalšieho rozvoja harmonizácie účtovníctva v ČR s účtovníctvom v Európskej únii. Hlavné oblasti harmonizačného procesu. Potreba dôkladných informácií o vývoji účtovníctva v EÚ. Nová európska účtovná stratégia. Stratégia rozvoja finančného výkazníctva. Pokračovanie v budúcom čísle.