Manažerské účetnictví - Svoboda, Stanislav
Rôzne prístupy pri formulovaní koncepcie manažérskeho informačného systému (MIS). Problémy s vytvorením koncepcie MIS. Formulácia špecifických požiadaviek na MIS. Princíp používateľskej adekvátnosti MIS.