Marketingový výskum a nástroje marketingovej komunikácie v samospráve - Bernátová, Magdaléna
Filozofia marketingu ako služba zákazníkovi. Nástroje marketingovej komunikácie v samospráve. Chápanie propagácie v marketingu samosprávy. príklady jednotlivých nástrojov komunikačného mixu. Charakteristika troch základných oblastí, ktoré by mali spĺňať pracovníci, resp. oddelenia pre komunikáciu s verejnosťou v samospráve.