Zákazník začína byť podkutý v ochrane spotrebiteľa - Pistovič, Juraj
Pôsobenie nezávislých spotrebiteľských organizácií v SR, problémom je ich financovanie. SR predbežne uzavrela 23. kapitolu aproximácie práva Ochrana spotrebiteľov a zdravia. Základný právny rámec ochrany spotrebiteľa. Orgány pôsobiace vo veciach ochrany spotrebiteľa. Regulácia výkonu dozoru nad ochranou spotrebiteľa. V SR pôsobia dve strešné mimovládne spotrebiteľské organizácie. Nové právne predpisy.