Po obmene sortimentu má priniesť textilná výroba Maytexu opäť zisk - Velecký, Milan
Hospodárenie odevnej a textilnej spoločnosti Maytex, a.s. Liptovský Mikuláš v prvých mesiacoch r. 2001. Medziročný nárast predaja, zvýšenie objemu vývozu, upevnenie postavenia na trhu. Spoločnosť dokončila vlani zmenu výrobného sortimentu. Rok 2000 bol pre spoločnosť rokom stabilizácie. Štruktúra priameho vývozu Maytexu. Vybrané výsledky Maytexu.