Hodnotenie kvality na vysokých školách - Plavčan, Peter
Aktuálna problematika hodnotenia kvality na vysokých školách v SR a zahraničí. Súčasná právna úprava predmetnej problematiky, činnosť a rozvojové zámery decíznej sféry, vysokých škôl a akreditačnej komisie v tejto oblasti. Prezentovanie návrhu na precizovanie pojmov a ich obsahov v problematike vysokých škôl a návrhy na jej ďalšie rozvíjanie.