Výrobní logistika - faktor restrukturalizace firem - Fober, Vladimír
Charakteristika a hlavné znaky výrobnej logistiky. Logistická typológia výroby rozoznáva výrobu kontinuálnu, linkovú, zákazkovú. Pojem reštrukturalizácie. Postupy a formy reštrukturalizácie.