Integrovaná hromadná doprava - Kavalec, Karel
Rast individuálnej automobilovej dopravy (IAD). Preferovanie hromadnej osobnej dopravy na úkor IAD. Vytvorenie tzv. integrovaného dopravného systému hromadnej prepravy osôb (IDS). Realizácia a etapy vytvárania IDS.