Komparácia právnej úpravy účtovníctva a audítorstva v procesoch postupnej harmonizácie Obsah účtovnej závierky - Kareš, Ladislav
Proces postupnej harmonizácie právnej úpravy v oblasti účtovníctva a audítorstva, spoločné a rozdielne prvky v našej legislatíve v porovnaní so svetom. Obsah účtovnej závierky. Priorita verného zobrazenia skutočnosti. Nedostatky v našej legislatíve. Názorné príklady na konkrétnych schémach.