DPH - metodické pokyny s komentářem - Tomíček, Milan
Ministerstvo financií vydalo niekoľko nových metodických pokynov, ktoré prinášajú oficiálny výklad k niektorým ďalším špecifickým oblastiam uplatňovania dane z pridanej hodnoty. Ide o Pokyn č. D-218, D-213, D-210, D-209, D-207 a Pokyn č. D-208. Pokyny sú s komentárom.