Ako efektívne riadiť projekty ? - Slamková, Eva
Projektové riadenie zahŕňa nepretržitý proces plánovania, organizovania, sledovania a operatívneho riadenia všetkých aspektov projektovania zameraných na dosiahnutie daných cieľov. Základné prvky projektového riadenia. Odpovede na otázky čím sa odlišuje projektové riadenie od klasického riadenia. Špecifikácia a klasifikácia projektov. Podstata projektového riadenia. Ganttov diagram.