Projektové riadenie v investičnom procese: ako vyzerá aplikácia projektového riadenia do praxe?
Aplikácia projektového riadenia v spoločnosti Aiten, a.s., ktorá v rámci budovania Integrovaného informačného systému (IIS) Slovenských elektrární, a.s. v čiastkovom projekte Riadenie investičných projektov vytvorila jednotný systém plánovania a riadenia týchto projektov. Hlavné ciele projektu, stanovenie priorít, plán projektu. Schéma riadenia projektu.