Projektový manažér aký je v našich podmienkach profil projektového manažéra ?
Profil projektového manažéra. Proces výberu projektového manažéra. Hlavné problémy v práci projektového manažéra. Budúce zmeny vo vlastnostiach projektového manažéra. Schéma projektovo orientovanej štruktúry podniku.