Systémy podpory v poľnohospodárstve - Blaas, Gejza
Hodnotenie úrovne podpory poľnohospodárstva s využitím medzinárodného ukazovateľa PSE (Producer support estimate). Determinovanosť cieľov podporných politík. Podporné nástroje poľnohospodárstva v tranzitívnych ekonomikách. Koncepcia agreárnej politiky Slovenska.