Verejnoprospešné práce nezamestnanosť nezastavili - Buchta, Stanislav
Stručný prehľad vývoja na trhu práce v roku 2000. Verejnoprospešné práce pre dlhodobo nezamestnaných. Úspešnosť VPP. Štruktúra evidovaných nezamestnaných. Regionálna polarizácia miery nezamestnanosti. Práca v Českej republike.