Odchod občanov Slovenskej republiky za prácou do cudziny - Prušová, Anna
Pracovná emigrácia zo Slovenska do zahraničia. Vývoj počtu občanov SR zamestnaných v ČR, SRN, Rakúsku a Maďarsku. Rozhodujúce dôvody na pracovnú emigráciu.