Je EFQM model podnikateľskej výnimočnosti alternatívou modelu ISO 9000? - Nitu, Liliana
Súbor noriem ISO 9000 definuje systém, pomocou ktorého je organizácia schopná vytvoriť metódy svojej práce zamerané na poskytovanie ubezpečenia pre svojich zákazníkov, že budú trvalo dostávať kvalitné výrobky, alebo služby. Európska cena za kvalitu, ktorá sa zakladá na EEQM - modeli podnikateľskej dokonalosti. Zabezpečovanie komplexného manažérstva kvality (KMK). Stratégia a plánovanie. Vedenie ľudí. Zdroje. Systémy kvality a procesy. Spokojnosť zákazníkov. Vplyv na spoločnosť.