K otázkam profesionálnej etiky a etiky sociálnej práce - Halečka, Tibor
Vzťah etiky a etikety v sociálnej práci. Teoretické otázky profesionálnej etiky sociálneho pracovníka. K princípom etického kódexu sociálneho pracovníka.