Vývoj vybraných demografických ukazovateľov v Slovenskej republike - Sika, Peter, 1975-
Demografický vývoj v Slovenskej republike v rokoch 1989-1999. Počet obyvateľov a celkový prírastok obyvateľstva. Vývoj základných demografických procesov. Vybrané ukazovatele pôrodnosti. Úmrtnosť v SR.