Podnikové procesy a norma ISO 9001:2000 - Krajčiová, Marta
Systém manažérstva kvality podľa normy ISO 9001:2000 a procesný prístup, tímová práca. Zmeny v podniku, ktoré nastanú vplyvom procesného prístupu. Procesy a norma ISO 9001:2000.