Vzťah manažérstva projektovania a manažérstva kvality projektu - Balek, Juraj
Pojmoslovný rozbor vzájomného vzťahu medzi manažérstvom projektovania a manažérstvom kvality projektu. Priame porovnanie obsahu pojmov podľa noriem.