Benchmarking - stará pravda v novom šate! - Molnár, Pavol
Definície benchmarkingu viacerých autorov. Typy benchmarkingu, ktoré sú diferencované z viacerých hľadísk je najlepšie aplikovateľný výrobkový (product) benchmarking. Sedem krokov, podľa ktorých sa odporúča uskutočňovať algoritmus benchmarkingu. Metóda "najlepšie hodnoty". Určenie relevantného vzoru (benchmarku). Znázornenie konkrétneho postupu v teoretickom chápaní a jednotlivé kroky a spôsob realizácie. Možnosti získavania údajov pre benchmarking.